Festivali i 58-të i Këngës (FEST 58)

Lista e këngëve:
1. Albërie Hadërgjonaj – Ku Ta Gjej Dikë Ta Dua FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
2. Aldo Bardhi – Melodi FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
3. Arilena Ara – Shaj FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
4. Bojken Lako – Malaseen FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
5. Devis Xherahu – Bisedoj me serenaten FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
6. Eli Fara & Stresi – Bohem FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
7. Elvana Gjata – Me Tana FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
8. Era Rusi – Eja Merre FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
9. Gena – Shqiponja e Lirë FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
10. Genc Tukiçi dhe Nadia Tukiçi – Ju Flet Tirana FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
11. Kanita Suma – Ankth FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
12. Kamela Islamaj – Më Ngjyros FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
13. Kastro Zizo – Asaj FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
14. Olta Boka – Botë Per Dy FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
15. Renis Gjoka – Loja FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
16. Robert Berisha – Ajo nuk është unë FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
17. Sara Bajraktari – Ajër FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
18. Tiri Gjoci – Me Goten Bosh FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
19. Valon Shehu – Kutia E Pandorës FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive
20. Wendi Mancaku – Ende FEST 58
Shkarko MP3 Shkarko MP3 G-Drive


Shpërndaje në Facebook Shpërndaje në WhatsApp