Genta Ismajli – Zemra thyhet

Shkarko MP3

Teksti i Këngës - Lyrics

Jo
S’kam asnjë koment
Fjalët s’kanë vend
Kur ndarja dhemb

Dhe prapë
Në kalendar
Data që e shoh
Më bën për të qarë

Fajin e kam unë
Fajin e ke ti
Pse mbetëm të lumtur
Veç n’fotografi

Fajin e kam unë
Fajin e ke ti
Veç n’kohën e shkuar
Jemi bashkë ne dy

Ref.
Zemra, zemra thyhet
Me kujtime s’mund të ngjitet
Koha jonë
Më nuk përsëritet
Një herë zemra thyhet
Me kujtime s’mund të ngjitet
Koha jonë më nuk përsëritet

Shpërndaje në Facebook Shpërndaje në WhatsApp