Poni ft Altin Sulku – Kacurrela & Lyrics

Shkarko MP3

[Altin Sulku]

Flokët e tua kaçurrela
Dredha dredha me kordela
Në dashni rash sa t’i preka
aj aj sa t’i preka

[Poni]

Flokët e mia kaçurrela
Dredha dredha me kordela
sa të pash më ngrihu zemra
aj aj m’ngrihu zemra

[Altin Sulku]

Fustanin që ke veshur
po më lë pa fjalë
dhe era në ktë natë
po luan me flokët e saj

[Poni]

Gjithë botën të kërkoja
por si ty nuk gjej
besoje kur të them të dua
s’të gënjej

[Altin Sulku]

Unë e njoh zemrën time ajo
ndjenjat m’i shton sa herë
un po e shoh

[Poni]

Numri një zemrën time ti je
po po ti je, po po ti je

[Altin Sulku]

Flokët e tua kaçurrela
Dredha dredha me kordela
Në dashni rash sa t’i preka
aj aj sa t’i preka

[Poni]

Flokët e mia kaçurrela
Dredha dredha me kordela
sa të pash me ngrihu zemra
aj aj m’ngrihu zemra

[Altin Sulku]

Ti mrekulli që zoti fal njëherë në jetë
Mjafton që të shikoj e nis të buzëqesh
[Poni]

Kudo që shkoj përpara meje shfaqesh ti
Ti i dhe kuptim fjalës dashuri

[Altin Sulku]

Unë e njoh zemrën time ajo
ndjenjat mi shton sa herë
un po e shoh

[Poni]

Numri një zemrën time ti je
po po ti je, po po ti je

[Altin Sulku]

Flokët e tua kaçurrela
Dredha dredha me kordela
Në dashni rash sa t’i preka
aj aj sa t’i preka

[Poni]

Flokët e mia kaçurrela
Dredha dredha me kordela
sa të pash me ngrihu zemra
aj aj m’ngrihu zemra

Shpërndaje në Facebook Shpërndaje në WhatsApp