Ronela Hajati – Maje Men

Shkarko MP3


Teksti i Këngës - Lyrics

REF.:
Sa do pija dhe nji her her me t’pa se
Stlen shoqnija me i bo mekatet
Maje maje maje meno
Maje maje meno
Maje maje meno

Aa don me dal
Me mu si me pare
Aamanet shokve ja kom lon
Me lajmru se sbon kur o vet
ti nuk e din qe si pate fat
Me bo per vete ket qiken prap
Ai nuk don me dal
Jo ai nuk do me dal
Hajde mami me ndihmo
Mami me ndihmo
Mami me ndihmo se e dua
Mami me ndihmo
Mami me ndihmo
Ai be vetem per mua

REF.:
Sa do pija
Dhe njeher me t’pa se
Stle shoqnija
Me i be mekatet
Maje maje maje meno
Maje maje meno
Maje maje meno
Nuk e lo pa t marr e

Du ma du ma du ma e
Hajt se kom met gjet o
Doma duma dumae
Hajt se sko met gjet gjo
Ae din se kur t dua nuk e ke
Fol ma mir kur je me mue
Duma duma duma e
Hajt se sko met gjet gjo
Mami me ndihmo
Mami me ndihmo
Mami me ndihmo se e dua
Mami me ndihmo
Mami me ndihmo
Ai u be vetem per mua
Ai nuk po dom mem fal
Ai nuk e din seee

REF.:
Sa do pija dhe ni her me t’pa se
Stlen shoqnija me i be mekatet
Maje maje maje meno
Maje maje meno
Maje maje meno
Nuk e lo pat mare
Nuk e lo pat mare
Nuk e lo pat mare
Maje veten hajde
Ti maje veten hajde
Si jo jo nuk ka


Ronela Hajati – Maje Men – Shkarko ne formatin mp3 me kualitet maksimal 320kbps kenge shqitare moderne dhe popullore vetem me nje klik!

Shpërndaje në Facebook Shpërndaje në WhatsApp